Equine Risk

Wij stellen ons graag even voor

Is uw bedrijf goed verzekerd?

equine-riskDe hippische sector is een specialistische sector. Het verzekeren van een paardenbedrijf is maatwerk. Maatwerk waarin Equine Risk is gespecialiseerd.
Juist om die reden werken wij samen met de Manege & Ruiter Bond.
Ook uw bedrijf verdient een specialist!
Wij helpen u graag uw risico’s beheersbaar te maken en te houden zodat u zich volledig kunt toeleggen op het uitoefenen van uw beroep of bedrijf.

Bij samenwerking horen ook voordelen. Zo hebben wij specifieke afspraken gemaakt niet met 1 verzekeraar maar met 3 verzekeraars.Delta Lloyd, ASR en Avéro Achmea.
Wij verbinden ons niet graag aan 1 partij zodat we u kunnen voorzien van meerdere offertes en mogelijkheden. Op die manier kunnen wij u de beste verzekeraar adviseren voor uw bedrijf.
Uit ervaring blijkt dat er niet 1 verzekeraar is die bij alle bedrijven het gunstigste uitkomt met betrekking tot condities en premie. Wij willen u als adviseur niet te kort doen als wij die afspraken maar met 1 verzekeraar zouden maken.

Een aantal bedrijven welke zijn aangesloten bij de Manege & Ruiter Bond hebben inmiddels met ons kennis gemaakt. Wij voorzien deze bedrijven voortaan van advies en zorgen voor een actuele verzekeringssituatie. Alleen op die manier voorkom je discussies met verzekeraars.

Een aantal van u hebben al kort kennis met ons gemaakt tijdens de bijeenkomst op 11 februari jl. bij Stal Mansour.
De bedrijven met wie wij nog niet in contact zijn geweest zullen wij binnenkort vrijblijvend benaderen. Graag maken we een afspraak met u om geheel vrijblijvend samen met u te bekijken of uw verzekeringspakket hiaten bevat en of het beter en voordeliger kan. Wij gaan graag met u aan tafel om uw risico’s goed te inventariseren.

Ook hebben wij een specifieke collectiviteit ingericht met een Ongevallenverzekering, speciaal voor uw personeel, tijdelijk personeel, stagiaires, vakantiekrachten en vrijwilligers. Vanzelfsprekend bespreken wij dit product met u als we met u de bedrijfsinventarisatie maken.

Wilt u meer van ons weten en meer lezen over de voordelen voor u en uw bedrijf, ga dan naar het besloten gedeelte van de website van de Manege & Ruiter Bond of ga naar www.equinerisk.com

Wilt u zelf al een afspraak maken?
Bel ons gerust op 013-46 86 300 en vraag naar Henry Vorster