Manegeheld van het Jaar: Graffiti!!

Daar is hij dan: de Manegeheld van het Jaar! Knappe Graffiti van Hippisch Centrum Simonshaven kreeg de meeste stemmen van jullie en is daarmee Manegeheld van het jaar 2022 geworden.

Zijn fans schreven over hem:

Graffiti is een vos ruin van nu 19 jaar oud. Hij staat alweer heel wat jaartjes op Hippisch Centrum Simonshaven. Vanaf dag 1 heeft hij al vele hartjes veroverd als topper in de manege lessen, maar ook tijdens de wedstrijden. De afgelopen jaren mag Graffiti het wat rustiger aan gaan doen i.v.m. zijn leeftijd en doet daardoor alleen nog stap en draf lesjes met de allerkleinste ruitertjes. Manege gasten die zelf in hun jonge jaren hun eerste galopje op Graffiti hebben gemaakt, zien nu hun eigen kinderen op Graffiti weer rond hobbelen in een draflesje. Hoe leuk is dat!! Graffiti blinkt uit in het voorop lopen in de groepslessen en bepaald dan ook het tempo. Ook is hij top favoriet bij alle juffen, Graffiti luistert namelijk naar alles wat ze zeggen en weet precies wat hij moet doen en wat er van hem verwacht wordt. Maar in 1 ding heeft Graffiti een duidelijke mening, het liefst gaan we altijd RECHTSAF, af en toe een keer naar links, maar alleen bij ruitertjes die de hulpen goed geven. Anders is het LINKS, JA LINKS, NEE TOCH RECHTS en stiekem hebben de juffen dan wel een beetje lol. Met de ponyspeeldagen is Graffiti ook top favoriet, van een leuk potje paardenvoetbal tot aan pimp my pony, Graffiti doet graag mee.

Inmiddels is hij op de foto gezet door fotograaf Jessica Pijlman. Op de volgende Manegeruiter kunnen jullie zijn portret zien!

Wij willen Graffiti, Hippisch Centrum Simonshaven en natuurlijk alle fans van harte feliciteren!