Britt Dekker geeft show met haar George bij Jumping Amsterdam

Op zondag 26 januari zadelt Britt Dekker haar witte Spaanse hengst George voor een show/clinic bij Jumping Amsterdam. Deze vindt plaats tijdens de Novotel Jumpertjes Kinderochtend op de zondagmorgen in de RAI.

Vriendin

Irene Verheul van Jumping Amsterdam: ‘Britt doet veel voor de populariteit van paardensport in Nederland. Wij zijn weg van haar en vinden het heel leuk dat ze er als ‘vriendin van ons event’ weer bij is! We zijn erg benieuwd naar haar nieuwe paard en blij dat we deze twee sterren dit jaar in de piste mogen verwelkomen.’

Jonge paardenfans

De kinderochtend is traditiegetrouw het startschot van het zondagprogramma zoals ponyritjes, spannende wedstrijden, schminken en shows voor de jonge paardenfans. Er is een optreden van de Amsterdamse Manege waarbij 16 paarden tegelijk in de baan komen. Het Amsterdamse Manege-team werd eerste op het Nederlands Kampioenschap carrouselrijden.

Meet&Greet

Het eindeloze promodorp staat vol moois, waar Jumping Amsterdam om bekend staat. Bovendien is in dit promodorp ook een Meet&Greet met Britt bij de stand van YouTube-kanaal PaardenpraatTV.

Kaarten

Alles draait om kinderen deze ochtend. Ze mogen zelfs een kijkje nemen in de piste, waar ’s middags de beste springruiters ter wereld zullen strijden om een podiumplaats tijdens de wereldbekerwedstijd. Er zijn nog kaarten beschikbaar via de website: www.jumpingamsterdam.nl

Bron: persbericht JA

Foto: persbericht JA

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail