Complimenten voor ‘Opgezadeld met Britt’

De eerste aflevering van de documentaire ‘Opgezadeld met Britt’, gemaakt door Annette van Trigt, was afgelopen maandag te zien bij SBS6. We kunnen het boeiende leven van Britt Dekker volgen, waarin haar paard ‘Georgie’ een grote rol speelt.

We zagen in die eerste aflevering onder andere dat Britt in Spanje de PRE-hengst George gaat ophalen. Deze mooie hengst kreeg ze van Talpa-baas John de Mol, bij wijze van salaris.

Positief

Er werden op Social Media over het programma veel complimenten gemaakt. De meesten waren ook zeer positief en noemden haar een leuk en fantastisch mens. Ook het paard werd een prachtig paard genoemd. Veel van dit soort reacties zijn te lezen op Facebook, Instagram en Twitter.

Zenuwachtig

Britt was totaal verbluft door de vele reacties en reageert: ‘OMG bedankt iedereen!! Ik was echt zo zenuwachtig. Ik bereidde me echt voor op allemaal reacties van boze Chateau Meiland fans, die hun programma terug wilden (wat ik had gesnapt, want dat is ook echt leuker!). Maar nu gebeurde dit! Heel erg bedankt!’

Terugkijken mogelijk

Hier is het mogelijk de eerste aflevering van Opgezadeld met Britt terug te kijken. Aanstaande maandag om 20.30 uur is bij SBS6 de tweede aflevering.

Bron: Hoefslag / Instagram

Foto: Digishots