Dressuur voor iedereen?!

Dressuur is een super toffe discipline. En bovendien is dressuur de basis voor bijna alle andere disciplines.

Coby en Marlies van Baalen

Op je manegepony of -paard krijg je ook bijna iedere les wel een stukje dressuur mee. Of het nu het rijden van mooie figuren is, of dat je al een stapje verder bent en je al kunt wijken voor de kuit of zelfs schouderbinnenwaarts. Ook op de juiste manier op je paard zitten en het geven van de juiste hulpen hoort bij dressuur. Coby en haar dochter Marlies van Baalen runnen in Brakel een dressuurstal. Zij zijn super succesvol in de dressuur, en reden allebei zelfs al een keer mee met de Olympische Spelen. Ook geven zij heel veel les en helpen hun pupillen naar een zo hoog mogelijk niveau. Vanaf ponyruiters tot aan de Grand Prix.

Boek

Coby en Marlies maakten een boek over dressuur: ‘Dressuur voor iedereen’. In dit boek krijg je de kans een kijkje in de keuken te nemen van deze amazones en vele andere succesvolle coaches en ruiters. Ook vertellen hun leerlingen, waar ze tegen aan zijn gelopen toen ze verder wilden komen in de sport.

En voor iedereen die het boek nu bestelt, als (sint- of kerst)cadeautje voor jezelf of iemand anders, hebben Coby en Marlies een leuk extraatje. Onder de bestellers verloten zij namelijk een meet & greet met Daphne van Peperstraten en Marlies van Baalen. Misschien ken je Daphne van Peperstraten wel? Zij is al jaren succesvol, eerst bij de pony’s, later bij de Junioren en dit jaar won ze zelfs een gouden medialle op het EK en het NK voor de Young Riders. Ook Daphne heeft aan het boek Dressuur voor iedereen meegewerkt.

Marlies, Daphne en Coby

Win jij de meet & greet, dan word je uitgenodigd op Dressuurstal Van Baalen. Je kan dan al je vragen stellen aan Marlies en Daphne, je wordt door de stallen rondgeleid, en je kan één van de trainingen volgen. Daarnaast krijg je ook nog een rondleiding over het opfokbedrijf Van Baalen Farms, waar alle jonge paarden van Coby en Marlies staan. Super leuk toch?

Omslagfoto: Romy Schravemade krijgt zitles met Don Camillo du Bois
Dressuurstal van Baalen 2020
© DigiShots

Bestellen kan via www.dressuurvooriedereen.nl