Fouten/ongelukjes op het verkeerde moment

‘Fouten’ maken op het verkeerde moment. ‘Ongelukjes’ die je overkomen net als je die niet kunt gebruiken. Hand omhoog wie dat ook al eens is overkomen, en dan ook nog meestal de avond voor een grote, belangrijke wedstrijd.

De blunders

  1. Staart

Probeer het maar, je kunt het uiteinde van die staart er niet vierkant uit laten zien. Als je eindelijk de schaar neerlegt, realiseer je tot je schrik dat de staart ruim boven het spronggewricht van het paard is en er bovendien nog steeds vreselijk uitziet.

  1. Manenspray

Je maakt de onhandelbare manen van het paard plat met heel veel verzorgingsspray. In feite besef je pas hoeveel je écht hebt gebruikt als je het zadel oplegt en dat achteruit schiet alsof het zadeldekje is gemaakt van bananenschillen.

  1. Vlechten

Als je om 4 uur ’s ochtends op stal zou moeten zijn om te toiletteren, besluit je een gok te wagen en de manen van het paard de avond ervoor te vlechten. Je neemt voorzorgsmaatregelen om je kunstwerkjes te beschermen met oude sokjes er omheen. Op stal aangekomen, vind je een zelfvoldaan paard met veel kale plekken, rondslingerende sokjes en losgewoelde vlechtjes.

  1. Vlekken

Je hebt het paard ’s nachts in dekens gewikkeld en hem praktisch geheel bedekt met huishoudfolie en noppenfolie voor de reis. Je hebt pas op het laatste moment alles eraf gehaald en je groom staat klaar met een fles vlekkenverwijderaar voordat je de ring in gaat.Terwijl je wacht op de start van de proef, kijk je naar beneden en ziet tot grote schrik een ​​enorme poepvlek op de schouder van het dier! Hier is maar één verklaring voor: er zijn aliens aanwezig.

  1. Scheren

Je bent halverwege het scheren van de vacht als de tondeuse een onheilspellend geluid maakt en het begeeft. Ondanks hectische pogingen (help, geef me een schroevendraaier!) zal het apparaat niet meer opnieuw opstarten. Je brengt de volgende 12 uur op de grond door met een schaar en een kam, terwijl vrienden je om beurten kopjes thee brengen.

  1. Hoefolie

Je had haast in de winkel en pakte een blikje van het rek waarvan je dacht dat het hoefolie was zonder er goed naar te kijken. Je ziet na het aanbrengen pas dat op het etiket staat: ‘Maak de blits met deze roze, glinsterende vernis!’ Het is niet zeker of de jury dit als een grap zal waarderen…

Bron: Horse&Hound

Foto: Pixabay photosforyou

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail