Kennismaken met mennen?

Met grote vreugde maakt uitgeverij Media Primair bekend dat vanaf 2020 de menbeurs Paard & Koets door hen georganiseerd zal worden. Dit in samenwerking met Mensport, het grootste menmagazine van Nederland en België. Met hun jarenlange ervaring in de menwereld, zowel sportief als recreatief, is dit natuurlijk een geweldige nieuwe kans en uitdaging!

Academie Bartels

Uiteraard hoeven ze dit niet alleen te doen, maar kunnen ze van de ervaring van heel veel menners gebruik maken. Ook Academie Bartels (vorige organisator van deze unieke beurs) heeft haar medewerking toegezegd.

Uitbreiden

De verwachting is dan ook op deze manier de binding met de menwereld nog verder te kunnen uitbreiden. Het is in het ieder geval de bedoeling om er weer één groot mennersfeest van te maken, met niet alleen veel informatie, maar ook verschillende clinics en workshops waar menners iets aan hebben.

In 2020 zal Paard & Koets weer plaatsvinden in het najaar, zoals tot twee jaar geleden traditie was. Er wordt nog onderhandeld over een (centrale) locatie.

Informeren

De komende tijd zullen zij u informeren over alle nieuwe ontwikkelingen rondom Paard & Koets en zien de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact blijft heel belangrijk: Zijn er vanuit het menveld voorstellen/ideeën voor de invulling van deze nieuwe Paard & Koets, dan zijn deze van harte welkom bij de medewerkers van Media Primair te Barneveld, telefoon 06-30180345 (Trudy van der Hoek) of mail: info@mensport.nl.

Bron: Media Primair

Foto: Gemma Jansen