Luna en pony Katrien

Vanaf april 2020 mag Luna van Rooijen zich het (lease) ruitertje noemen van pony Katrien Duck van Manege & Ruiter Bond manege Castellum.

Echte merrie

Katrien is 23 jaar en woont al héél lang op manege Castellum. Ze is een ‘echte merrie’ en in de les is ze altijd super braaf, maar in de stal … Eerst was ze heel vaak niet zo lief voor de kindjes (en voor veel volwassenen) die bij haar in de stal wilden om te poetsen / op te zadelen. Zodra iemand haar stal inkwam, draaide ze haar kontje naar je toe en dan durfden de meesten niet meer naar binnen. Als ze met haar naar de bak liepen, dan probeerde ze te bijten. Uit reflex liet men dan los en kon ze snel terugrennen naar haar stal. Ook wandelen en knuffelen was helaas nooit aan Katrien besteed.

Liefde en aandacht

Maar nu … Luna heeft haar met veel liefde en aandacht voor zich weten te winnen en zijn ze onafscheidelijk! Katrien is een ontzettend lieve pony geworden niet alleen voor Luna, maar opvallend genoeg óók voor anderen. De pony hobbelt overal achter Luna aan, zó leuk. Ze laat zich knuffelen, borstelen, vlechten, vertroetelen, wassen, etc. Dit is echte liefde!

 

 

 

Bron: Manegeruiter/Lisanne van Rooijen

Foto: privé L.v.Rooijen