M&RB kampioenschap: de winnaars zijn bekend!

Yvonne Buijs (voorzitter Manege & Ruiter Bond) vertelt over het kampioenschap: “Wat was het wennen. Geen publiek, geen hulp bij het mooi maken van je pony en geen aanmoedigingen. Alleen jij, je pony, de instructeur die je proef voorleest en degene die de video maakt. Maar… het bleek super leuk te zijn!”

Finalisten

“Op het scorebord van We All Ride, waar het kampioenschap is ondergebracht, kon je volgen hoe het was gegaan. Veel deelnemers van veel maneges. Daaruit werden de finalisten bekendgemaakt. De finales zijn gereden op de maneges. Weer was er geen publiek, geen hulp bij het mooi maken van je pony en geen aanmoedigingen. Alleen jij, je pony, de instructeur die je proef voorleest en degene die de video maakt. En als extraatje de zenuwen nu jij, als finalist, je proef moet rijden.”

Bedankt!

“Iedereen heeft heel erg zijn best gedaan dit alles te laten slagen. Alle medewerkers van We All Ride, de maneges aangesloten bij de Manege & Ruiter Bond en daarvan natuurlijk alle medewerkers, vrijwilligers en zeker niet in de laatste plaats, de ruiters. Bedankt allemaal!”

Dit zijn de winnaars:

Niveau 1: Liv de Reuver (Stal Mansour)

Niveau 2: Manon Koopman (Almeersch Hippisch Centrum)

Niveau 3: Quinty den Besten (Manege Hoeve Versteeg)

Niveau 4: Kim ten Brinke (Manege de Horsetellerie)

Niveau 18+: Lynn den Besten (Manege Hoeve Versteeg)

Gefeliciteerd!

Foto: Pixabay