Paard of partner verrassen met Valentijn?

Uit een enquête van een Brits tv-bedrijf voor paarden blijkt dat de meeste vrouwelijke ruiters liever op Valentijnsdag tijd met hun paard dan tijd met hun partner doorbrengen. De meesten zeiden ook dat ze hun paard die dag meer aandacht gaven.

Vreemde antwoorden

Toen hen gevraagd werd hun perfecte Valentijnsgeschenk te noemen, reageerde geen enkele met de standaard sexy lingerie, een doos chocolaatjes of een bos rozen, maar was er veel voorkeur voor een comfortabele rijbroek. Een paar van de meest vreemde antwoorden waren:

Een nieuwe verlovingsring (verloren inde wei)

Paardenstal

Dat mijn man ineens van paarden gaat houden

Een vrachtwagenlading goed hooi

Een winnend lot uit de loterij om meer paarden te kopen

Resultaten

Groot-Brittannië is een land met meer dan drie miljoen ruiters, aldus Horse & Country TV, dat zocht naar de liefde van hun kijkers op Valentijnsdag. Uit de resultaten van het onderzoek bleek dat 72% van de ondervraagden liever een ritje op hun paard maken dan die dag door te brengen met hun partner. 75% Gaf toe dat ze hun paard ook meer aandacht schonken! Iets minder dan de helft (44%) zei dat ze Valentijnsdag met hun paard doorbrengen in plaats van met hun partner, en één op de drie zei ze dat ze hun paard een Valentijns cadeau zouden geven.

Als antwoord op de vraag naar de perfecte paardenfilm beroemdheid, stond Jeremy Irvine in de film War Horse bovenaan met 28% van de stemmen, waarbij hij Jake Gyllenhaal versloeg in Brokeback Mountain (25%) en Russell Crowe in Les Misérables (18%).

Herkenbaar

Horse & Country TV-redacteur Victoria Spicer is van mening dat de uitslag van de enquête herkenbaar zal zijn voor veel amazones. Tijd doorbrengen met paarden, of het nu alleen verzorgen of ook rijden is, kan echt je humeur verbeteren. Er kan een heel hechte band ontstaan ​​tussen eigenaar en paard.

Net als bij menselijke relaties vragen ze inspanning, tijd, liefde en aandacht. Paarden zijn erg trouw en vatbaar voor gevoelens. In tegenstelling tot wilde paarden, zijn tamme paarden afhankelijk van ons voor hun overleving, gemak en welzijn. Veel bloed, zweet en tranen gaan samen met de zorg voor een paard, dus het is geen wonder dat er zich een echte band ontwikkelt.

Paarden antwoorden niet

We zijn allemaal wel eens toe aan het ontsnappen aan het dagelijkse leven en een beetje ‘tijd voor mezelf’. Daarom geven veel amazones er waarschijnlijk de voorkeur aan deze dag door te brengen met hun paardenvrienden. Paarden antwoorden niet, iets wat waarschijnlijk als voordeel wordt gezien!

Het was niet in te schatten wat de paardenmannen liever deden op Valentijnsdag.

Bron:horsetalk

Foto: Shutterstock