Welke ouder ben jij, de supercoole?

Bij veel kinderen die je in de wedstrijdring ziet, zal er waarschijnlijk een trotse ouder aan de zijkant staan ​​kijken. Tot welke categorie ouder behoor jij?

Vijf voorbeelden

  1. Meest gestreste

Misschien wel de meest gestreste personen op het wedstrijdterrein, maar beheerst de kunst van multi-tasken. Ze nemen verschillende rollen in één keer op zich, van chauffeur, groom, trainer, chef-kok en indien nodig zelfs ponyhandelaar. Ze hebben al veel offers gebracht, zoals een carrière of een relatie, om bij jouw wedstrijden te zijn. De goed georganiseerde ouder past 26 uur in slechts 24 uur en doet waarschijnlijk alles met een zo klein mogelijk budget. Deze persoon staat ook bekend als Wonder Woman/Super Man.

  1. De niet-paardachtige ouder

Proberend om een ​​ondersteunende ouder te zijn, ondanks dat ze stiekem hopen dat hun kind een iets andere sport had beoefend, waar de uitgaven ook minder zijn. Kan op grote afstand worden herkend vanwege niet-paardenkleding en ongepast schoeisel (slippers komen tenslotte niet in de buurt van hoeven, dit ter info). Zal veel kijken op mobieltje of wezenloos in de ruimte staren zodra de batterij leeg is. Begrijpt niet waarom het kind niet heeft gewonnen en zien alle pony’s er ‘precies hetzelfde’ uit.

  1. Mammaneger

Deze ouder heeft grote plannen voor de jonge ruiter in wording. Het kind heeft meerdere social media-accounts van hun ‘mammanager’, die weet dat veel online aanwezigheid samen met een maximaal Facebook-bereik nét zo belangrijk is als die rozetten. Het kind heeft meer sponsors dan sommige van de profs en elk onderdeel van de wedstrijddag wordt online gezet.

  1. Supercool

Het leven draait al jaren om wedstrijden en voor hun kind geldt al hetzelfde. Deze oude heeft alles gewonnen wat er te winnen is en het kind (dat al een betere ruiter is dan de meeste volwassenen) is ook voorbestemd voor de top. Deze ouder is supercool aan de oppervlakte, maar vanwege hun professionele aanzien staat de druk hoog op hun nageslacht om veel te winnen.

  1. De opdringerige

Het kind heeft al vaak gevraagd om te mogen stoppen met rijden om op dansles te mogen gaan. Maar dit is geen optie, omdat de pony bijna net zoveel kost als hun huis. Deze ouder heeft grote ambities voor een olympisch moment in de nabije toekomst. Omdat deze zelf niet echt goed kan rijden, moet deze droom worden waargemaakt door het kind. Er zijn niet veel vrije weekends voor dit gezin en ze stoppen pas als ze alle kampioenstitels aan de muur hebben hangen, ongeacht hoeveel weerstand van het kind komt.

Bron: H&H

Foto: Pixabay