9 dingen die elke ruiter tegen zijn paard zegt

We praten constant met onze paarden. Tijdens het poetsen, opzadelen, rijden, wandelen en alles daartussenin. Welke van deze negen gesprekken heb je onlangs met je paard gehad?

Dat je van hem/haar houdt

Drie woorden, acht letters. We zeggen het waarschijnlijk niet genoeg tegen onze dierbaren, maar we zeggen het minstens 20 keer per dag tegen onze paarden. Ze zijn gewoon zo lief, en ze moeten het weten!

Hoeveel je een bepaald persoon haat

Wie heeft er therapie nodig als je een rustige landweg hebt en je paard om je hart te luchten? We hebben allemaal wel eens een deel van onze tijd doorgebracht met huilen in de manen van je paard. We hebben allemaal in de hoek van een stal gezeten terwijl een zachte neus over je wang strijkt. Geloof ons, paarden zijn de oplossing voor een gebroken hart.

“Mijn kleine *vul gekke koosnaam in*”

Veelvoorkomende koosnaampjes zijn de woorden engel, pluisje of cutiepie.

“Jij kleine *voeg scheldwoord in*”

Paardenmensen staan ​​bekend om hun kleurrijke taal en als je paard te ver gaat is het verrassend hoe creatief we kunnen zijn met onze vloeken. Probeer deze krachttermen niet te schreeuwen in het bijzijn van kinderen of je oma, hoewel ze die waarschijnlijk eerder hebben gehoord…

Motiverende spreuken

Ze lijken voor de meeste atleten te werken, dus waarom zou je paard niet positief reageren op sommige goedkope clichés over hoe winnaars nooit stoppen en opgevers nooit winnen. Het kan zeker geen kwaad.

De dressuurproef of het springparcours

Als je het hardop zegt, kan het niet fout gaan, toch?

Levensadvies

Paarden zijn de beste luisteraars en soms helpt het om alles uit de lucht te halen om een ​​goede beslissing te nemen. Bovendien kunnen ze niet terugpraten of je vragen stellen wanneer je daadwerkelijk doorgaat met die levensverandering.

Vragen waarop ze niet kunnen reageren

Wat wil je vandaag doen? Heb je er zin in? Heb je lekker geslapen?

Wat je paard wel of niet leuk vindt

Dit is zijn favoriete deken/snack/route. Hij houdt echt niet van plastic zakken/vooraan rijden/groene wateremmers. Het is grappig hoe we de voorkeuren van onze paarden kunnen verwoorden zonder dat ze ook maar één woord hoeven uit te spreken…

Bron: Horse & Hound

Foto: Unsplash